Thursday, 16 December 2010

VINAYAKA


கஜானனம்
பூத கனாதி சேவிதம்
கபித்த ஜம்பு பலசார பக்ஷிதம்
உமா சுதம் ஷோக வினாச
காரணம்
நமாமி விக்னேஷ்வர பாத பங்கஜம்.
Gajananam bhootha ganaadhi sevitham
Kabittha jambu palasaara bhakshitham
Uma sutham shokha vinaasha kaaranam
Namaami vigneshwara paadha pankajam.

சுக்லாம் பரதரம் விஷ்ணும் ஷஷி வர்ணம் சதுர்புஜம்
பிரசன்ன வதனம் த்யாயேத் சர்வ விக்நோபஷாந்தஎத்.


Shuklam bharadharam vishnum shashi varnam chathurbujam
Prasanna vadhanam dhyayeth sarva vignopashanthayeth.


மூஷிக வாகன மோதக ஹஸ்த சாமர கர்ண விளம்பித சூத்ர
வாமன ரூப மஹேஸ்வர புத்திர விக்ன விநாயக பாத நமஸ்தே.


Mooshika Vaahana modhaka hastha saamara karna vilambitha soothra
Vaamana roopa maheshwara puthra vigna vinayaka paadha namasthe.


வக்ரதுண்ட மஹாகாய சூர்ய கோடி சமப்ரபா நிர்விக்னம் குருமேதேவ சர்வ கார்யேஷு சர்வதா.

Vakrathunda mahaakaaya suryakoti samaprabhaa
Nirvignam kurumedeva sarva kaaryeshu sarvadhaa.