சதா சிவ சமாரம்பாம்
ஷங்கராச்சார்ய மத்யமாம்
அஸ்மதாச்சார்ய் பர்யந்தாம்
வந்தே குரு பரம்பராம்.
Sadhaa siva samaarambham
Shankaraacharya madhyamam
Asmadhaacharya paryantham
Vandhe guru paramparaam.
பிரபன்ன பாரிஜாதாய தொத்ரவேத்ரைக பானயே
ஞானமுத்ராய கிருஷ்ணாய கீதாம்ருததுஹே நமஹா.
Prapanna paarijaathaaya thothravethraika paanaye
Gnanamudhraya krishnaaya geethamruthadhuhe namaha.
Thursday, 16 December 2010
SARASWATI
ஞானனந்த மயம் தேவம்
நிர்மல ஸ்படிகா க்ருதிம்
ஆதாரம் சர்வ வித்யானாம்
ஹயகரிவம் உபாஸ்மஹே.
நிர்மல ஸ்படிகா க்ருதிம்
ஆதாரம் சர்வ வித்யானாம்
ஹயகரிவம் உபாஸ்மஹே.
Gnanananda mayam devam
Nirmala spatikaa kruthim
Aadharam sarva vidyanaam
Hayagrivam upasmahe.
சரஸ்வதி நமஸ்துப்யம் வரதே காமரூபிணி
வித்யாரம்பம் கரிஷ்யாமி சித்திர் பவதுமே சதா.
வித்யாரம்பம் கரிஷ்யாமி சித்திர் பவதுமே சதா.
Saraswathi namasthubhyam varadhe kaamaroopini
Vidyaarambham karishyaami siddhir bhavathume sadhaa.
ஆத்மவித்யா மஹாவித்யா ஸ்ரீவித்யா காமசெவித
ஸ்ரீ ஷோடசாக்ஷரி வித்யா திரிகூட காமகொடிகா
தஷமுத்ரா சமாராத்யா திரிபுர ஸ்ரீவஷங்கரி
ஞானமுத்ரா ஞானகம்யா ஞானக்னேயஸ்வரூபிணி.
Athma-vidya maha-vidya srividya kaamasevitha
sri shodasakshari vidya thrikoota kaamakotika
dhashamudraa samaaradhyaa thripura sreevashankari
gnanamudraa gnanakamyaa gnanagneya-swaroopini.
VINAYAKA
கஜானனம் பூத கனாதி சேவிதம்
கபித்த ஜம்பு பலசார பக்ஷிதம்
உமா சுதம் ஷோக வினாச காரணம்
நமாமி விக்னேஷ்வர பாத பங்கஜம். Gajananam bhootha ganaadhi sevitham
Kabittha jambu palasaara bhakshitham
Uma sutham shokha vinaasha kaaranam
Namaami vigneshwara paadha pankajam.
சுக்லாம் பரதரம் விஷ்ணும் ஷஷி வர்ணம் சதுர்புஜம்
பிரசன்ன வதனம் த்யாயேத் சர்வ விக்நோபஷாந்தஎத்.
Shuklam bharadharam vishnum shashi varnam chathurbujam
Prasanna vadhanam dhyayeth sarva vignopashanthayeth.
மூஷிக வாகன மோதக ஹஸ்த சாமர கர்ண விளம்பித சூத்ர
வாமன ரூப மஹேஸ்வர புத்திர விக்ன விநாயக பாத நமஸ்தே.
Mooshika Vaahana modhaka hastha saamara karna vilambitha soothra
Vaamana roopa maheshwara puthra vigna vinayaka paadha namasthe.
வக்ரதுண்ட மஹாகாய சூர்ய கோடி சமப்ரபா நிர்விக்னம் குருமேதேவ சர்வ கார்யேஷு சர்வதா.
Vakrathunda mahaakaaya suryakoti samaprabhaa
Nirvignam kurumedeva sarva kaaryeshu sarvadhaa.
Subscribe to:
Posts (Atom)